JĘZYK ANGIELSKI BRANŻOWY – GRUPA WŁOSKA | |||||||||
Technik elektryk PLACOWKA NR 2 | Technik mechatronik PLACÓWKA NR 1 | Technik pojazdów samochodowych PLACÓWKA NR 1 | Technik logistyk PLACÓKA NR 2 | Technik ekonomista PLACÓWKA NR 2 | |||||
mgr Kamila Klein | mgr Kamila Klein | mgr Kamila Klein | mgr Agnieszka Szyndler | mgr Agnieszka Szyndler | |||||
21.06.2021 | – 3 godziny CKZ s. 19 | 21.06.2021 | – 3 godziny CKZ s. 19 | 21.06.2021 | – 3 godziny CKZ s. 19 | 21.06.2021 | – 2 godziny CKZ s. 12 | 21.06.2021 | – 2 godziny CKZ s. 12 |
22.06.2021 | – 3 godziny CKZ s. 19 | 22.06.2021 | – 3 godziny CKZ s. 19 | 22.06.2021 | – 3 godziny CKZ s. 19 | 23.06.2021 | – 2 godziny CKZiU s. 22 | 23.06.2021 | – 2 godziny CKZiU s. 22 |
23.06.2021 | – 2 godziny CKZiU s. 33 | 23.06.2021 | – 2 godziny CKZiU s. 33 | 23.06.2021 | – 2 godziny CKZiU s. 33 | 24.06.2021 | – 2 godziny CKZiU s. 22 | 24.06.2021 | – 2 godziny CKZiU s. 22 |
24.06.2021 | – 2 godziny CKZiU s. 33 | 24.06.2021 | – 2 godziny CKZiU s. 33 | 24.06.2021 | – 2 godziny CKZiU s. 33 | 28.06.2021 | – 2 godziny CKZiU s. 22 | 28.06.2021 | – 2 godziny CKZiU s. 22 |
29.06.2021 | – 2 godziny CKZiU s. 22 | 29.06.2021 | – 2 godziny CKZiU s. 22 |
JĘZYK ANGIELSKI BRANŻOWY – GRUPA HISZPAŃSKA | |||||||
Technik hotelarstwa PLACOWKA NR 1 | Technik organizacji turystyki/obsługi turystycznej PLACÓWKA NR 1 | Technik żywienia i usług gastrnmicznych PLACÓWKA NR 1 | Technik informatyk PLACÓKA NR 1 | ||||
mgr Aleksandra Gut | mgr Aleksandra Gut | mgr Aleksandra Gut | mgr Katarzyna Depta | ||||
21.06.2021 | godz. 11.40 – 2 godziny CKZ |
21.06.2021 | godz. 11.40 – 2 godziny CKZ |
21.06.2021 | godz. 8.20 – 4 godziny CKZ |
||
23.06.2021 | – 3 godziny CKZiU | 23.06.2021 | – 3 godziny CKZiU | ||||
24.06.2021 | – 3 godziny CKZ | 24.06.2021 | – 3 godziny CKZ | 24.06.2021 | – 4 godziny CKZiU s. 33 | 24.06.2021 | – 3 godziny CKZiU s.34 |
25.06.2021 | – 2 godziny CKZ | 25.06.2021 | – 2 godziny CKZ | 25.06.2021 | godz. 12.30 – 2 godziny |
||
28.06.2021 | – 3 godziny CKZiU s. 34 | ||||||
30.06.2021 | – 4 godziny CKZiU s. 33 |